با آغاز تعطیلات تابستانی دانش آموزان، بازار تبلیغات برای آموزش زبان بیگانه در شهر زرند داغ شده است و به هر طرف که سر می چرخانیم پر شده است از بنرهای تبلیغاتی موسسات متعدد.
به گزارش “صبح زرند” ، همچون سال های گذشته پس از تعطیلی مدارس و آغاز فصل تابستان ، معمولا موسسات و مراکز آموزشی زیادی در زمینه های ورزشی، علمی، هنری و … در پی پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان به روش های مختلف هستند.
اما این داستان، امسال در شهر زرند کمی متفاوت شده است چرا که به طور عجیبی تعداد موسسات آموزش زبان های خارجه افزایش یافته و هر کدام در قالب چندین بنر تبلیغاتی در جای جای شهر به تبلیغ آموزش این زبان ها پرداخته اند و کمتر تبلیغی در زمینه های آموزشی دیگر دیده می شود.
برای روشن تر شدن عجیبی این موضوع ، به سخنان امام خامنه ای (مدظله العالی) در این باره اشاره می کنیم:
*رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از معلمان و نومعلمان سراسر کشور در اردیبهشت ماه امسال فرمودند: متأسفانه در برخی مواقع بهجای ترویج زبان فارسی، زبان انگلیسی ترویج میشود و اکنون کار به جایی رسیده است که آموزش زبان انگلیسی به مهد کودکها کشیده شده است.
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار خاطرشان کردند: این موضوع بهمعنای مخالفت با یادگیری زبان خارجی نیست بلکه بحث اصلی، ترویج فرهنگ بیگانه در کشور و در میان کودکان، نوجوانان و جوانان است.
ایشان با تأکید بر اینکه کشورهای دیگر برای مقابله با ترویج زبان و فرهنگ بیگانه برنامه دارند، گفتند: متأسفانه در کشور ما برای مقابله با این موضوع برنامهی خاصی وجود ندارد و میدان را برای گسترش فرهنگ بیگانه باز گذاشتهایم.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به ایجاد انواع موانع و سختیها برای ترویج زبان فارسی در برخی از کشورهای غربی، افزودند: در شرایطی که آنها اجازهی ترویج زبان فارسی را نمیدهند، ما زبان و فرهنگ آنها را ترویج میکنیم، آیا این کار واقعاً عقلانی است؟
ایشان خاطرنشان کردند: این سخنان بهمعنای تعطیل کردن آموزش زبان انگلیسی در مدارس نیست، بلکه بحث اصلی این است که بدانیم با چه حریفی مواجه هستیم و طرف مقابل چه برنامهریزیهای دقیقی برای تأثیرگذاری بر نسل آیندهی کشور دارد.
رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: باید نوجوانان و جوانان کشور را بهگونهای تربیت کنیم که بهدنبال سیاست، اقتصاد و فرهنگ مستقل باشند و هرگونه وابستگی در این مسائل مذموم بهشمار بیاید.
حضرت آیتالله خامنهای کشور را از لحاظ این موضوع، دچار آسیب دانستند و افزودند: علاقهی بیش از حد به استفاده از تعابیر فرنگی یک نمونه از این آسیبدیدگی است که از دوران طاغوت برای ما به ارث رسیده است. (۹۵/۲/۱۳)*
بنابر سخنان گهربار امام خامنه ای ، اینک باید از مسئولین شهر پرسید که آیا برای مقابله با ترویج زبان و فرهنگ بیگانه، برنامه ای طرح ریزی کرده اند؟ و آیا تعداد زیاد موسسات آموزش زبان انگلیسی در شهر کوچکی مثل زرند برایشان عجیب نبوده است؟
آیا مسئولین شهرمان برای ترویج مسائل علمی، فرهنگی و هنری داخلی در قالب موسسات آموزشی برای اوقات فراغت کودکان و نوجوانان شهرستان فکری کرده اند؟ و به راستی جای آموزش های قرآنی در بنرهای تبلیغاتی سطح شهر خالی نیست؟
احتمالاً جواب این سوالات مثبت نخواهد بود که این چنین انواع مجوزها برای موسسات متعدد آموزش انگلیسی صادر شده است و در مقابل خبری از دوره های آموزشی که به درد نسل آینده کشور بخورد آنچنان نیست.
البته نقش والدین نیز در این مقوله کمتر از مسئولین نیست، پدرانی که حاضرند برای یک ترم زبان انگلیسی ۴۵ روزه ده ها و صدها هزار تومان هزینه کنند ولی برای یک دوره سه ماهه قرآن ، حاضر به پرداخت نصف همین هزینه نیستند و بودند موسسات قرآنی که به دلیل عدم استقبال از کلاس های قرآنی تعطیل شدند و یا با ظرفیت بسیار پایین به کار خود ادامه می دهند و حتی توانایی نصب بنرهای آنچنانی و اجاره تابلوهای تبلیغاتی شهر را ندارند.
پدرها و مادرهایی که دل به این خوش کرده اند تا اوقات فراغت فرزندانشان به هر نحوی پر شود و آنها را به این کلاسها می فرستند و گاهی هم دلشان قنج می رود برای “واتر واتر” گفتن فرزندشان بعد از برگشتن از این کلاس ها. غافل از این که فرهنگ بیگانه قصد نفوذ در نسل آنها را دارد، در صورتی که اگر به کلاس آموزشی مانندفنی حرفه ای، اقتصاد مقاومتی، فرهنگ و هنر ایرانی-اسلامی و حتی ورزش های مختلف و … فرستاده می شد چه بسا آینده فرزندشان از هم اکنون تضمین بود.
اینک چه خوب می شد که والدین و فرزندان ، برگزاری کلاس های آموزشی مفید را از مسئولین مطالبه می کردند و مسئولین هم تمام تلاش خود را در این جهت به کار می گرفتند تا نسل آینده میهن عزیزمان ، نسلی با هویت مستقل، عزتمند و دینی تربیت شود.
و چه راهکار خوبی بود که در این سال که مزین به نام “اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل” ، دوره های آموزشی اقتصاد مقاومتی در کنار آموزشهای فرهنگی و دینی برای نوجوانان و جوانان در اوقات فراغت برگزار می شد تا آینده کشور هم از همین الان تامین می گشت.
انتهای پیام/
سلام سایت خوبی دارید