sobhezarand

Магазин за мъжки и дамски дрехи

Декларация За Достъпност

Общи положения

На contact@supercharting.com ние се стремим да гарантираме, че нашите услуги са достъпни за всички хора. За да постигнем това, sobhezarandинвестирали важни ресурси в нашия сайт, така че той да е достъпен за хора с увреждания. Ние наистина вярваме, че усилията за достъпност на уебсайта са жизненоважни, за да се гарантира, че всички потребители заслужават правото на независимост, равенство и лекота на използване.

Достъпност на сайта
Използване на достъпност checker.org инструментът за одит, Уебсайтът е сканиран за съответствие съгласно Насоките за достъпност на уеб съдържанието (СМГК 2.1). След извършване на одита, уебсайтът продължава да повишава стандартите си за достъпност, [моля, добавете следното изречение само ако използвате уиджет] и сега използва уиджет за достъпност, софтуер, който позволява на потребителите с увреждания да имат еднакъв достъп до уебсайта на уебсайта.

Отказ от отговорност
Ние сме посветени на непрекъснатото актуализиране и подобряване на достъпността на сайта и услугите. Ние вярваме, че е наша отговорност и взаимно морално задължение да осигурим достъп на всички потребители.

Тъй като се стремим непрекъснато да коригираме и подобряваме проблемите с достъпността на този сайт, ние също така се ангажираме редовно да сканираме уебсайта със скенер за проверка на достъпността.

Нашата цел е да идентифицираме и коригираме всяка бариера за достъпност на нашия сайт. Въпреки че се стремим да гарантираме, че всички страници и съдържание на уебсайта са напълно достъпни, възможно е част от съдържанието на уебсайта все още да не е напълно коригирано, за да се придържа към най-строгите стандарти за достъпност. Ето защо ние сме тук за вас.